Τρόποι πληρωμής και αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή

Με πληρωμή του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που που επιλέξατε.

  •  Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα

Με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα με Ασφάλεια Συναλλαγών μέσο της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

  • Paypal

Όταν χρησιμοποιείτε PayPal, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς. H PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τον αριθμό της κάρτας σας.

  • Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα

Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία και με έμβασμα σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία αποστέλλεται εφόσον επιβεβαιωθεί από το λογιστήριό μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθμός λογαριασμού: 5150-060979-171
Κάτοχος: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

IBAN: GR27 0172 1500 0051 5006 0979 171
BIC: PIR8GAA

Εφόσον επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση. Διαφορετικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να κάνουμε την ταυτοποίηση και να στείλουμε την παραγγελίας σας.

Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται σε ευρώ (EUR).

  • Πληρωμή στο κατάστημά μας

Εφόσον θέλετε να παραλάβετε ο ίδιος τα προϊόντα από το κατάστημά μας, μπορείτε να μας εξοφλήσετε την στιγμή της παραλαβής.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

  • Αποστολή με courier: Tα προϊόντα αποστέλλονται εντός μιας εργάσιμης ημέρας εφόσον είναι διαθέσιμα. Η αποστολή είναι δωρεάν.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώνουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας. Στην σπάνια περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλει ο πελάτης δεν είναι πια διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί του το συντομότερο δυνατό.

  • Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το κατάστημά μας, στην διεύθυνση Αδερφών Παπαστράτου 31, στο Αγρίνιο. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να το σημειώσετε στο πεδίο “Σημειώσεις παραγγελίας”. Και σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα.

0

Το καλάθι σας