Σχετικά με εμάς

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Θεωρούμε αποστολή μας να γίνουμε η πρώτη επιλογή στην υπόδηση έξυπνων και δυναμικών ανδρών και σε όλες τις διαφορετικές εκφάνσεις της καθημερινής, επαγγελματικής και κοινωνικής τους ζωής.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Λειτουργούμε το κατάστημά μας στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου απο το 1950. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων, κάθε μέρα προσπαθούμε σκληρά να παραμένουμε επίκαιροι και στην μόδα.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Πιστεύουμε σε μια προσεχτική διαλογή ποιοτικών υποδημάτων από γνωστούς οίκους, στοχευμένα για συγκεκριμένες κατηγορίες, με ποικιλία σε σχέδια και χρώματα για να καλύπτουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες και γούστα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Θεωρούμε την επικοινωνία με τους πελάτες μας το βασικότερο συστατικό σε μια επιτυχημένη επιχειρηματικότητα. Μιλάμε καθημερινά με τους πελάτες μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις τους και τα αιτήματά τους. Απαντούμε σε όλες τις ερωτήσεις που λαμβάνουμε μέσω του eshop το συντομότερο δυνατό.

Δωρεάν αποστολή και επιστροφές

Για να εκμηδενίσουμε το άγχος που από τη φύση της έχει μια διαδικτυακή αγορά, προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλα μας τα παπούτσια. Επίσης δεχόμαστε επιστροφές των προϊόντων εντός δύο εβδομάδων, αρκεί να είναι στην αρχική συσκευασία και σε καλή κατάσταση.

Επώνυμα παπούτσια

Επιμένουμε να διαλέγουμε προσεχτικά τα παπούτσια που προσφέρουμε από επώνυμους οίκους, όχι μόνο για να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες τάσεις της μόδας, αλλά και για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά των προϊόντων που προσφέρουμε.

0

Το καλάθι σας